Gezellige Kerstborrel van N-VA Putte - Een sfeerbeeld

Op 16 december 2016, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

In een periode van gezelligheid en gemoedelijkheid, steden en dorpen vol sfeervolle lichtjes organiseerde N-VA Putte op vrijdagavond 16 december zijn kerstborrel.  Onze bestuursploeg wilde het einde van het jaar in stijl afsluiten, samen met zijn leden en sympathisanten.

Het werd een zeer gezellige avond op een fantastische locatie, Artiestencafé De Boskapel. Pianist José De Glorie zorgde voor de muzikale omlijsting.

Fractieleider Katelijne Weyns verwelkomde de gasten. Aansluitend gaf voorzitter Freddy Vertommen een jaaroverzicht van 2016 met verwezelijkingen van onze bestuursledenen en in het bijzonder van onze schepenen Jeroen, Peter en Bert. Te veel om op te noemen maar als N-VA mogen we fier zijn. We zijn er immers in geslaagd onze gemeente terug financieel gezond te maken. Hierdoor kunnen de opcentiemen verder dalen en is er terug ruimte voor  noodzakelijke investeringen.

Daarna kwam onze meter en Vlaamse parlementslid Sofie Joosen het beleid van N-VA in de Vlaamse en Federale regering toelichten. Met veel overtuiging toonde ze met concrete voorbeelden aan hoe groot het contrast is met de vorige regering Di Rupo. De belastingen dalen op arbeid dankzij de taks-shift en ondanks de tegengestelde berichten in de media  is de belasting op vermogen nog nooit zo hoog geweest. En hoe zou de vluchtelingencrisis zijn aangepakt met een socialistische staatssecretaris? De grootste vluchtelingencrisis in Europa en België werd door Theo Francken  op een humane en zeer doortastende manier aangepakt dankzij zijn brood-bed-bad aanpak.

Tenslotte nog speciale dank aan onze bestuursleden Nicole, Jetty, Eric en Patrick. Zij hebben zich weer 100 % ingezet om iedereen van drank en hapjes te voorzien.  

Wie van de sfeer wil meegenieten, nodig ik graag uit de foto’s te bekijken.  Beelden zeggen meer dan woorden.

Ondervoorzitter N-VA Putte Yves Leurquin

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is