N-VA Putte stelt lijst voor

Op 13 september 2012

Lijsttrekker en afdelingsvoorzitter Jeroen De Cuyper toont zich tevreden : “We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een evenwichtige lijst met enthousiaste, bekwame kandidaten. Dit team is hiervan het resultaat. In plaats van 25 individuen zie ik één ploeg die er samen voor wil gaan.”

Op plaats twee staat Katelijne Weyns uit Beerzel. Katelijne is werkzaam als webcoach en cursusontwikkelaar bij de VDAB en actief in het verenigingsleven als bestuurslid van de vzw Speelbergen-heem-dr. Jozef Weyns. Plaats drie gaat naar Peter De Vooght uit Peulis. Peter is vader van drie kinderen en als secretaris één van de drijvende krachten achter N-VA Putte. Plaats vier wordt ingenomen door voormalig OCMW-voorzitter, huidig ondervoorzitter van de huisvestingsmaatschappij en bestuursdirecteur van het AGB Bert Rousseau. De vijfde plaats is voor Yannick Verrydt uit Beerzel, IT-specialist maar bovenal ook vader van drie dochters. Helemaal onderaan staat lijstduwer Freddy Vertommen uit Grasheide. Freddy, vader van vier kinderen, kan als gewezen internaatsdirecteur putten uit een rijke bestuurservaring.

“Omdat we voor de eerste keer alleen opkomen in Putte zijn wij natuurlijk ambitieus, maar ook zeer realistisch. Het heeft volgens ons weinig zin om streefcijfers naar voor te schuiven of een voorafname op de uitslag te nemen. Wat vaststaat is dat we er 100% voor gaan en dat de kiezer zich op 14 oktober zal uitspreken. Ik wil tot slot benadrukken dat wij als N-VA onze verantwoordelijkheid niet zullen ontlopen. Het spreekt voor zich dat wij aan deze verkiezingen meedoen om iets te kunnen realiseren voor Beerzel, Grasheide, Peulis en Putte, en niet om aan de kant te gaan staan,” aldus Jeroen De Cuyper.

 

Meer informatie?

Jeroen De Cuyper – 0495 45 66 14 – jeroen.decuyper [at] n-va.bewww.n-va.be/putte

Lijst

 

 

 

1)            Jeroen De Cuyper

 

2)            Katelijne Weyns

 

3)            Peter De Vooght

 

4)            Bert Rousseau

 

5)            Yannick Verrydt

 

6)            Gerda Juchtmans

 

7)            Jetty Allaert

 

8)            Bjorn Van de Weyngaert

 

9)            Sanne Ribbens

 

10)         Joris Halsberghe

 

11)         Katrien Huybrecht

 

12)         Leen Van der Elst

 

13)         Assia Andries

 

14)         Jeanpaul Van Coppenolle

 

15)         Jessy Nijs

 

16)         Jonathan Verschraegen

 

17)         Dirk Vermeiren

 

18)         Mijriam Cortebeeck

 

19)         Sven Pasmans

 

20)         Ann Vertommen

 

21)         Liliane Vets

 

22)         Yves Leurquin

 

23)         Eric Van den Brande

 

24)         Nicole De Preter

 

25)         Freddy Vertommen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is