N-VA Putte trekt met 2 kandidaten naar de verkiezingen

Op 25 maart 2014

Op 25 mei vinden opnieuw verkiezingen plaats, zowel voor het Federaal Parlement, het Vlaams Parlement als het Europees Parlement. N-VA Putte vaardigt niet minder dan twee kandidaten af voor deelname aan deze verkiezingen. Jeroen De Cuyper staat als 4de opvolger op de lijst voor de Federale Kamer, terwijl Katelijne Weyns als 7de opvolger op de lijst voor het Vlaams Parlement kandideert.

 Jeroen De Cuyper werkt sinds 2009 als parlementair medewerker in het Federaal Parlement, en is sinds vorig jaar schepen van sport, leefmilieu en lokale economie in Putte. Hij wil vooral iets doen aan de alsmaar stijgende belastingdruk, die de bedrijven wegjaagt en jobs vernietigt.

Katelijne Weyns is webcoach professionele vaardigheden. Sinds vorig jaar is ze N-VA fractieleider in de Putse gemeenteraad. Ze wil ijveren voor een veilige gemeenschap want dit geeft vrijheid en vertrouwen. Ook de culturele sector verdient meer steun voor vernieuwing, vindt zij. "Vlaanderen moet eindelijk krijgen waar het recht op heeft: respect, vrijheid, groei en rechtvaardigheid! En daar gaan wij voor." 

 "Ik ben verheugd dat we twee sterke kandidaten in stelling kunnen brengen voor deze verkiezingen", aldus afdelingsvoorzitter Yannick Verrydt. "Als jonge afdeling is dit toch een opsteker en het bewijs dat de inspanningen die we de afgelopen jaren geleverd hebben om de N-VA ook in Putte op de kaart te zetten niet onopgemerkt zijn gebleven."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is