Nieuwe lichting gemachtigde opzichters

Op 8 oktober 2013

Nieuwe lichting gemachtigde opzichters

 

Sinds 1998 vormen de gemachtigde opzichters (GO’s) een vertrouwd beeld in de gemeente. Zij zetten zich dagelijks in om de schoolgaande fietsers en voetgangers te begeleiden bij hun oversteek.

Onze gemeente telt 19 plaatsen waar er gemachtigde opzichters staan die de kinderen begeleiden bij het veilig oversteken op weg naar en van de school.
Aangezien er de laatste maanden enkele vaste GO’s zijn weggevallen, zullen drie nieuwe GO’s het team vervoegen. Ze worden hiertoe officieel gemachtigd door burgemeester Chris De Veuster.

De drie nieuwe gemachtigde opzichters Kevin Delmé, Viviane Maes en Stefan Torfs zullen onmiddellijk ingeschakeld worden om de reserve-GO’s,  die momenteel extra uren draaien, te ontlasten.   

Als schepen van mobiliteit en zelf papa van drie, vindt Peter De Vooght de veiligheid van de schoolgaande kinderen zeer belangrijk. ‘De GO’s vervullen een belangrijke rol in de hectische momenten voor en na de schooluren en het bestuur wenst dan ook blijvend gebruik te maken van deze dienst’ aldus de schepen, die de GO’s nog eens uitdrukkelijk dankt voor hun inzet.  

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is