Nieuwjaarsfeest N-VA 2018: “We bouwen samen verder aan ons Vlaams huis”

Op 13 januari 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

Vijfduizend leden waren er afgelopen zaterdag 13 januari  op de afspraak in de Nekkerhallen te Mechelen. Net zoals het bestuur van N-VA Putte, die ook u weer van de partij was, om er samen met hun voorzitter Bart De Wever een toost uit te brengen op een nieuw jaar en iedereen een veilige thuis in een welvarend Vlaanderen te wensen.  

In zijn nieuwjaarstoespraak sprak voorzitter Bart De Wever alvast zijn vertrouwen uit in een historisch 2018 voor de partij. “Wij willen van Vlaanderen de beste plek op aarde maken”, zei De Wever. “Dat heeft ons hier samengebracht in de N-VA. Wij willen en wij zullen ervoor zorgen dat iedereen morgen thuiskomt in een welvarend Vlaanderen. Maar die toekomst krijgen we niet cadeau. Daaraan moet gewerkt worden.”

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht, kijkt de voorzitter daarvoor naar de N-VA-mandatarissen, -leden en -sympathisanten in heel Vlaanderen: “Het is aan u en u hebt er nog welgeteld 274 dagen voor. U moet spreken over verantwoord, veilig en Vlaams van De Panne tot Mechelen aan de Maas. U moet lijsten maken, programma’s schrijven en bovenal tot het uiterste gaan om iedereen te overtuigen in elke gemeente en elke stad. De N-VA moet verder groeien. En we zùllen groeien.”

Na de nieuwjaarsboodschap kon het feest pas echt beginnen. Vorig jaar mocht minister Jan Jambon als verrassings-dj de dansvloer openen. Dit jaar viel die eer te beurt aan minister Johan Van Overtveldt, die als minister van Financiën zijn mini-dj-set heel toepasselijk startte met  ‘I need a dollar’ en ‘Take the money and run’.

Het werd een leuke avond waarbij er meermaals getoost werd op het nieuwe jaar en uitbundig gedanst tot in de vroege uurtjes. Om daarna als groep gezellig samen en veilig terug thuis te raken. Met dank aan onze BOB en aan Nicole voor het organiseren van de taxi.

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is