OK-voorzitter Bert Rousseau kiest voor N-VA Putte

Op 16 juli 2012

Persbericht N-VA Putte                                                                                            6 juli 2012

 

Bert Rousseau, gewezen OCMW-voorzitter, huidig ondervoorzitter van de huisvestingsmaatschappij en bestuursdirecteur van het AGB, wil zijn jarenlange ervaring in de gemeentepolitiek ten dienste stellen van N-VA Putte.

“Voor mij is dit een logische keuze. De N-VA is de eerste Vlaamse partij die een volwaardig alternatief biedt voor de traditionele partijen. Ik heb altijd op een correcte en inhoudelijk onderbouwde manier aan politiek gedaan en vind dit volledig terug bij N-VA Putte”, aldus Bert Rousseau.

“Ik ben er van overtuigd dat zij de juiste accenten leggen : een budget op orde, aandacht voor mobiliteit en een correcte dienstverlening zijn daar enkele van. Ook mijn stokpaardje, een kordaat en sociaal rechtvaardig OCMW-beleid, ligt volledig in de lijn van de N-VA-standpunten.”

Afdelingsvoorzitter en lijsttrekker Jeroen De Cuyper is verheugd met de komst van Bert Rousseau : “Bert is met zijn ervaring en dossierkennis een versterking voor onze afdeling. Hij zal dan ook zichtbaar aanwezig zijn op onze lijst.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is