Ondervoorzitter Freddy Vertommen over de gespreksavond met Ben Weyts

Op 5 juli 2013

De verwachtingen waren hoog gespannen en … zijn ingelost!

De volprezen Rik Van Cauwelaert, gekend van Knack en als onafhankelijk politiek commentator, legde Ben Weyts, ondervoorzitter van de N-VA en genoemd als mogelijk toekomstig voorzitter, het vuur aan de schenen.

Er kwamen ook heel wat vragen van het publiek. Zoveel zelfs dat het programma behoorlijk wat uitliep.

Maar dat bewijst eens te meer dat onze N-VA Putte springlevend is en er heel wat belangstelling bestaat voor actuele thema’s.

Aan gespreksonderwerpen was er inderdaad geen gebrek: het nieuwe bochtenberk van Gwendoline Rutten i.v.m het confederalisme, de onderwijshervorming inbegrepen de uitspraken van minister Smet, de begroting en de inbreng hiervan door de Vlamingen, de Dexia-affaire en tot slot de regeringsvorming 2010-2011 en de vooruitzichten voor 2014

Het gesprek verliep zeer geanimeerd en Ben Weyts vertolkte op duidelijke wijze de standpunten en de visie van de N-VA.

Na afloop ontvingen zowel Rik Van Cauwelaert als Ben Weyts een fles “BOSPROTTER” , een streekproduct van onze Beerzelse Brouwerij ’t Hofbrouwerijtje. Beiden, verwonderd over de benaming, toonden zich zeer tevreden met dit kleinood.

Een woord van dank ook voor onze evenementenverantwoordelijken Gerda, die onder andere voor de mooie gele tafelkleden zorgde, en Patrick voor de “catering”.

De algemene organisatie werd gedirigeerd door onze voorzitter Yannick Verrydt die met dit evenement een pluim op zijn hoed mag steken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is