Open Ledenvergadering N-VA Putte - 12 februari 2015

Op 9 februari 2015

De politieke toestand, met name de structurele onbestuurbaarheid, in onze gemeente wordt sinds enkele maanden druk besproken in de media en op straat.

De houding van de N-VA Putte is steeds duidelijk gebleven : we gaan voor een stabiele meerderheid die daadkrachtig bestuurt.

De oorzaak van deze onverkwikkelijke toestand ligt uitdrukkelijk niet bij  de    N-VA maar wel bij de CD&V. Door het opstappen van 2 raadsleden van onze coalitiepartner, waaronder zelfs  een schepen, werd de meerderheid gebroken.

Om de Puttenaar zo snel mogelijk een stabiele coalitie aan te bieden werden gesprekken opgestart met de Putse Open VLD. Een nieuwe coalitie met 14 zetels in de gemeenteraad werd dan ook op 17 mei 2014 voorgesteld.

Deze democratische beslissing van de gemeenteraad werd echter door de CD&V juridisch bestreden bij de Raad van State. Dit resulteerde in een schorsing bij hoogdringendheid. De partij die de problemen veroorzaakt verhindert dus de oplossing.

Om onze leden meer informatie hieromtrent te geven en om te antwoorden op jullie vragen organiseren wij een open bestuursvergadering. Alle leden van de N-VA Putte zijn welkom, vergeet dan ook zeker je N-VA- lidkaart niet!

Wil je in de toekomst ook elektronisch op de hoogte worden gebracht van onze standpunten en activiteiten, aarzel dan niet om je e-mail adres door te geven aan de voorzitter Freddy.Vertommen [at] n-va.be

Wij kijken  uit naar je komst op onze open vergadering donderdag 12 februari om 20u00 in het ACE Hoogstraat  54 te Beerzel !


Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is