Persbericht: "N-VA Putte verkiest nieuw bestuur"

Op 20 maart 2013

Op een druk bijgewoonde open ledenvergadering verkozen de Putse N-VA-leden een nieuw bestuur. Yannick Verrydt werd verkozen tot voorzitter en kan rekenen op een uitgebreide bestuursploeg om de Putse N-VA-afdeling verder uit te bouwen. 

Bestuur uitgebreid

Afgelopen vrijdag hield N-VA Putte de installatievergadering van haar nieuw verkozen en uitgebreid bestuur. Het 17-koppig bestuur werd enkele dagen eerder verkozen op een open ledenvergadering. 

De 31-jarige Yannick Verrydt uit Beerzel neemt de voorzittersfakkel over van schepen Jeroen De Cuyper, die verantwoordelijk wordt voor de communicatie van de afdeling. Het ondervoorzitterschap wordt ingevuld door Freddy Vertommen uit Grasheide, schepen Peter De Vooght blijft op post als secretaris en OCMW-voorzitter Bert Rousseau wordt penningmeester. Ook de toekomst van de afdeling lijkt verzekerd. Met Sanne Ribbens en Bjorn van de Weyngaert nemen twee jonge twintigers de rol op van respectievelijk jongerenverantwoordelijke en webbeheerder. De ledenwerking en organisatorische eindverantwoordelijkheid komen in handen van oudgedienden Joris Halsberghe en Gerda Juchtmans. 

N-VA Putte in de lift

Na het verkiezingssucces van 14 oktober is de uitbreiding en verdere professionalisering van het bestuur een logische stap. Ook het ledenaantal groeide de afgelopen maanden fors aan. Steeds meer mensen geloven in het verhaal van de N-VA en zijn bereid zijn om mee de kar te trekken in Putte. Voorzitter Yannick Verrydt : "Als beleidspartij in Putte hebben we uiteraard een andere rol dan voor onze verkiezingsoverwinning. Deze nieuwe en enthousiaste bestuursploeg biedt onze mandatarissen optimale ondersteuning bij hun dagelijkse inzet om van Putte een warme, leefbare en goed bestuurde gemeente te maken."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is