Persbericht: Verhuis bibliotheek Beerzel

Op 9 september 2013

Verhuis bibliotheek Beerzel

De bibliotheek van Putte behoudt haar uitleenpost in deelgemeente Beerzel. De bib verhuist naar het voormalige gemeentehuis van Beerzel. Deze beslissing is meegedeeld op de gemeenteraad van 29 augustus ll.

Omwille van budgettaire redenen was dit een moeilijke knoop om door te hakken voor het gemeentebestuur, maar de keuze voor de nieuwe locatie is gemaakt. Het gebouw waarin de bib van Beerzel momenteel is gehuisvest, wordt afgebroken om plaats te maken voor een sociaal woonproject. Het vroegere gemeentehuis aan de overkant van de straat wordt de nieuwe bibliotheek.

De verhuis is gepland in de maand december, na opfrissingswerken van het interieur en verbetering van de publiekstoegang. Net als in de hoofdbibliotheek in het centrum van Putte komt er RFID, een hedendaagse technologie die het uitleensysteem beveiligt en versnelt en eveneens zelfscan mogelijk maakt.

De Beerzelse bib ontvangt haar trouwe bezoekers én nieuwe lezers binnenkort graag in een vernieuwde infrastructuur. De huidige uitleenpost in Beerzel bevindt zich in de Diepestraat 2 te 2580 Putte. Open op maandag 18u-20u, woensdag 14u-16u en zaterdag 10u-12u.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is