Verandering voor vooruitgang in uw gemeente - Traject 2018

Op 6 maart 2017, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen werd er op woensdagavond 1 maart het Traject 2018 opgestart door volksvertegenwoordiger Bert Wollants. Bedoeling is om de bestuursleden en mandatarissen voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Het bestuur was zo goed als voltallig aanwezig voor een interessante avond. Na een inleiding van onze voorzitter die duidelijk in zijn nopjes was, gaf Bert een uitgebreid overzicht van de verwezenlijkingen van N-VA op Vlaams en federaal niveau. Hierbij werd telkens een scherp contrast gemaakt met het PS-beleid van Di Rupo.

Deze regering had en heeft soms de perceptie tegen. Uit de vele tastbare verwezenlijkingen mag echter duidelijk zijn dat deze regering waarin N-VA een prominente rol speelt wel degelijk het verschil maakt.  En dit zowel wat betreft sociaal-economische hervormingen, asiel & migratie als terreurbestrijding & veiligheid.  Voor de toekomst van onze burgers is de keuze tussen het  N-VA- en het PS-model dan ook vlug gemaakt.

Het resultaat van deze regering mag inderdaad gezien worden! De concurrentiekracht van onze bedrijven werd  versterkt, de belasting op arbeid werd verlaagd, de werkloosheid daalde substantieel en de asielcrisis werd met brio aangepakt, namelijk streng maar menselijk en rechtvaardig. Uiteindelijk resulteert dit onder andere in een substantiële jobcreatie. Het is één van de speerpunten van deze regering. Een job is nu eenmaal de belangrijkste garantie tegen armoede. Zo gaan economie en sociaal beleid hand in hand.

Wat op federaal en Vlaams niveau wordt gerealiseerd trekken onze mandatarissen door op lokaal niveau. N-VA Putte heeft de afgelopen 3 jaar aangetoond dat zij wegen op het beleid en op tal van domeinen het verschil maken. Met het Traject 2018 werken we aan een visie en programma voor de komende 6 jaar, met aandacht voor elke inwoner van Putte, Beerzel, Peulis en Grasheide .

Meer info vindt u in onze huis-aan-huisbladen. Volg ons.op de website http://putte.n-va.be

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is